Tarieven

Coaching vindt in beginsel plaats in de praktijkruimte, maar zal digitaal plaatsvinden als dit nodig is vanwege het coronavirus.

Het gesprekstarief is gebaseerd op coaching in de praktijkruimte van Profcoaching jij & ik, en inclusief voorbereiding, diverse werkvormen* en coachinstrumenten en eventuele tussentijdse begeleiding via email en WhatsApp. Facturering van coaching vindt in haar geheel vooraf plaats (losse coachgesprekken uitgezonderd).

De tarieven luiden als volgt.

  • Kennismakingsgesprek (ongeveer 30 minuten): vrijblijvend en kosteloos
  • Coachsessie (ongeveer 90 minuten): 95,00 per uur (142,50 per sessie, excl. 21% BTW)
  • Beroepskeuze- en interesse-test: 375,00 (excl. 21% BTW)**
  • TMA Talentenanalyse: 425,00 (excl. 21% BTW)**
  • TMA Talentenanalyse en 90/180/360-graden-feedback (combi-pakket): 575,00 (excl. 21% BTW)**
  • TMA Talentenanalyse en Beroepskeuze- en interesse-test (combi-pakket): 575,00 (excl. 21% BTW)**

Veel werkgevers vergoeden deelname aan een coachtraject uit het opleidingsbudget. Ook zijn werkgevers en uitkeringsinsanties bereid om te investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Bespreek van tevoren met je werkgever/uitkeringsinstantie of deze je coachtraject vergoedt. Ben je zzp'er of ondernemer, informeer dan bij je boekhouder of accountant naar de fiscale aftrekbaarheid van coaching als opleiding. Vergoeding door de rechterlijke organisatie wordt hieronder besproken.


Verhinderd? Je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen.

 


Werk je voor de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie? Vraag vergoeding aan!

Coach Leonie Können is aangesloten bij de externe coachpool voor de rechterlijke organisatie (klik hier voor een impressie). Dit betekent dat een coachtraject bij Profcoaching jij & ik volledig vergoedbaar is. In beginsel is een coachtraject beschikbaar voor iedereen die werkt binnen de rechterlijke organisatie. De kosten van het traject worden betaald door het gerecht of parket waarvoor je werkt als aan de gestelde voorwaarden is voldaan. In de opleidingsfase ‘De verrijking’ kunnen rechters in opleiding bovendien credits inzetten voor een coachtraject. Neem hier contact op met SSR voor meer informatie over de voorwaarden voor vergoeding van je coachtraject bij Profcoaching jij & ik. 


* Uitgezonderd de TMA Talentenanalyse en de Beroepskeuze- en interesse-test. Deze worden aangeboden in combinatie met coachsessies en afzonderlijk in rekening gebracht.

** De TMA Talentenanalyse, de 90/180/360-graden-feedback en de Beroepskeuze- en interesse-test worden aangeboden in combinatie met coachsessies, die afzonderlijk in rekening worden gebracht. Het aantal coachsessies wordt in overleg bepaald.